BTC Glass Design Bine ati venit pe siteul Grupului BTC
BTC Oferta
Produse
 Articole decorative
 Industria vinului
 Sticlarie de laborator

Hr
Hr
TelVerde
Politica de MediuPolitica de mediu a societatii BTC GLASS DESIGN SRL are in vedere imbunatatirea continua a performantei de mediu, odata cu asigurarea dezvoltarii durabile si prevenire a poluarii. Prin normele interne de management de mediu adoptate, se urmareste si o schimbare de atitudine a personalului in ceea ce priveste protectia mediului, prin realizarea unei culturi si mentalitati proactive.  Astfel, de la o obligatie de serviciu de a proteja mediul inconjurator, se doreste sa se ajunga la o atitudine voluntara a personalului, la formarea dorintei acestuia de a mentine mediul inconjurator nealterat de activitatea de productie.

Politica de mediu a BTC GLASS DESIGN SRL se rasfrange si asupra deseurilor, firma avand propriul sistem de management al deseurilor: ambalajele din carton provenite de la materia prima sunt preluate in totalitate de o societate de reciclare hartie si carton, iar resturile de materie prima sunt reintroduse in circuitul de productie.
De asemenea, am incercat pe cat posibil sa utilizam pentru ambalarea produselor in loc de folie cu bule in hartie si cutii din carton natur, becurile cu incandescenta au fost inlocuite cu lampi economice, gunoiul menajer a fost separat de celelalte deseuri reciclabile.

Produsele noaste sunt Green Safe, sticla fiind un material reciclabil, iar in procesul de productie nu se utilizeaza coloranti, sticla termorezistenta fiind un material inert atat fata de majoritatea agentilor chimici, cat si fata de diversi compusi din mediul inconjurator.
In acest mod va fi posibila o imbunatatire a performantei de mediu, prin gasirea de solutii simple si la indemana, de a reduce sau de a elimina unele riscuri de poluare a mediului.

 

© Copyright 2000 - 2021 - BTC Glass Design.
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania