BTC Glass Design Bine ati venit pe siteul Grupului BTC
BTC Oferta
Produse
 Articole decorative
 Industria vinului
 Sticlarie de laborator

Hr
Hr
TelVerde
Vinuri de Colectievinuri de colectieVinul (din latina: vinum, "vita") este bautura obtinuta exclusiv prin fermentatia alcoolica totala sau partiala a strugurilor proaspeti, zdrobiti sau nu, sau a mustului de struguri. Nu se pot numi "vinuri" bauturile obtinute prin fermentatia unor fructe, flori sau din alte ingredient, de exemplu vin de soc, prin cuvantul vin intelegandu-se intotdeauna vin de struguri.

Vinuri de Colectie  este expresia unei abordari noi a conceptelor de 'Piata a Vinurilor', 'Colectie de Vinuri' si mai ales 'Vinuri de Colectie'. Dorinta nostra a fost inca de la inceput sa punem in valoare vinurile de calitate prin legatura creata intre cutiile de lemn si sticlele de vin, sa va oferim cadoul perfect pentru orice ocazie speciala.

Intentionam sa va cucerim din prima secunda, sa va avem intr-o constanta cautare a produselor noastre, acceptam cu gratie ideea ca vom fi permanent sufocati de aprecieri si cereri pentru selectia noastra de Vinuri vechi.

Este cat se poate de natural sa fiti placut surprinsi si prizonieri ai incantarii odata ce ati incercat un vin de calitate; de ce n-ati fi? Stim cu totii ca servirea vinului este o arta, ca rafinamentul degustarilor produce adevarate explozii de bucurii, senzatii, mirari, dintre cele mai diverse.

vinuri de colectie La urma urmei,
"IN VINO VERITAS! - Adevarul se afla in Vin!"
Si pentru ca un Vin Adevarat nu poate minti, Noi chiar suntem "Vino Veritas!"

Vinul este apreciat de secole pentru buchet, miros si culoare, iubit pentru armonia gustului, in mod traditional se cere savurat pe indelete, anii cu productii valoroase daruind cunoscatorilor, adevarate experiente miraculoase pentru papilele gustative.

Lumea vinurilor este una complexa pentru necunoscatori. Combinatiile de gusturi si mirosuri, precum si varietatea soiurilor, intimideaza pe cei care nu se pricep la asa ceva. Adevarul este ca aceasta lume a vinului nu trebuie sa para complexa si greu de inteles, si daca ai cateva notiuni de baza te poti descuraca de minune.

Cu o traditie milenara in viticultura, Romania isi cauta drumul catre recunoasterea internationala. Vinurile autohtone, atat de apreciate in trecut, dar intrate intr-un con de umbra, incep sa se reafirme in concursurile internationale. Pentru mai multe informatii despre vinurile autohtone click aici.

Si pentru ca ne dorim, ca prin intermediul acestui site, tot mai multi dintre noi sa intram in contact cu produsele romanesti de calitate va oferim voua, celor care au ridicat viticulture la rang de arta, posibilitatea sa va faceti cunoscuti atat dvs cat si vinurile dvs. http://www.vinuridecolectie.ro/banner_exchange/

© Copyright 2000 - 2021 - BTC Glass Design.
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania