BTC Glass Design Bine ati venit pe siteul Grupului BTC
BTC Oferta
Produse
 Articole decorative
 Industria vinului
 Sticlarie de laborator

Hr
Hr
TelVerde
Sticla PersonalizataSticlaPersonalizata.ro - un site dedicat in totalitate obiectelor promotionale din sticla.

sticla personalizataAvand in vedere noile tendinte din domeniul productiei publicitare, ne-am axat in ultimii ani pe o colaborare stransa cu agentiile de publicitate, lansand o gama variata de obiecte promotionale din sticla lucrate manual, pe care am dezvoltat-o continuu.

Obiectele publicitare reprezinta un instrument esential de comunicare in afaceri.

Fidelizare, multumire, celebrare, recompensare... sunt atatea ocazii de a oferi un cadou de afaceri.
De fiecare data am incercat sa ne apropiem cat mai mult de dorintele clientului si sa reproducem in sticla cele mai inedite idei care sa reprezinte cat mai fidel imaginea companiei clientului, produsele fiind folosite atat pentru protocol, cadouri de afaceri, cat si pentru organizarea unor evenimente speciale si promotii.

Departamentul nostru de creatie va pune la dispozitie toata priceperea si experienta acumulata in dorinta de a crea un cadou diferit, original si creativ. Punand accent pe dimensiunea artistica si estetica, puteti fi sigur ca acesta va va reprezenta cu succes in fata colaboratorilor, partenerilor si clientilor.

Site-ul este structurat pe categorii tematice pentru o navigare mai usoara: sticla personalizata
- trofee din sticla optica;
- butelii de sticla pe diverse tematici (sticle cu figurine reprezentand domeniul Dvs de activitate, sticle cu logo-uri si diverse inscrisuri, butelii aniversare cu cifre si mesaje de felicitare);
- articole decorative din sticla (sfesnice, opaite, clepsidre, press-paier-uri, etc)

In plus, va stam la dispozitie pentru servicii de personalizare (cu diverse embleme, intiale, date, inscrisuri) prin sablare si aplicare de decalcomanii.
Pentru fiecare client, pentru fiecare situatie, pentru fiecare eveniment cautam si gasim impreuna solutii, solutii care sa raspunda nevoilor si asteptarilor.

Noi credem in unicitate, eleganta si functionalitate....
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati pagina noastra web: www.sticlapersonalizata.ro

© Copyright 2000 - 2021 - BTC Glass Design.
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania