BTC Glass Design Bine ati venit pe siteul Grupului BTC
BTC Oferta
Produse
 Articole decorative
 Industria vinului
 Sticlarie de laborator

Hr
Hr
TelVerde
Tuica de PruneTuica de Prune este un site de o noua factura, dedicat intrutotul clientilor, un al tip de magazin on-line ... ALTCEVA !

tuica de pruneFiecare dintre noi a fost pus in situatia de a oferi cadouri de lux persoanelor importante, prietenilor si partenerilor de afaceri. Te invitam in minunata lume a cadourilor personalizate si a distilatelor naturale de cea mai buna calitate. Este foarte important sa poti oferi un cadou care sa exprime cel mai bine un eveniment. Suntem aici sa te ajutam in crearea unui produs numai pentru tine, numai pentru evenimentul si imaginea pe care vrei sa o exprimi.

Ne adresam iubitorilor de obiecte de lux, celor ce isi doresc sa faca o arta din servirea unui Distilat Natural, firmelor in continua cautare de obiecte promotionale si nu in ultimul rand iubitorilor de arta populara.

Alaturi de noi iti poti implini asteptarile de cunoscator al traditiei populare; de cautator al Cadourilor de Lux si rafinament si bucuria de a degusta distilate de colectie si tuicoteca.

Pentru distilate traditionale avem recipiente originale care respecta "esenta" fructului. Tuica, rachiu, horinc, palinca, tzuica, rachia sau oricum este cunoscut la noi distilatul de fructe cauta sa-si gaseasca locul si respectul pe piata Romaneasca. Linia noastra de produse, va ofera sansa descoperiri calitatilor distilatelor naturale de fructe: clasica Tuica; Unicul Rameros (distilat de mar), rachiul de para sau de visina.

Ca valoarea sa fie pusa in evidenta, colectia noastre de sticle fantezie umplute cu aceste ‘‘ESENTE'', te conduc catre Cadoul Perfect!

Am incercat sa imbinam unicitatea sticlelor cu traditia populara si calitatea unui Distilat de Colectie - toatedistilate naturale din fructe acestea regasindu-se in Imaginea produselor ce sunt prezente in acest magazin virtual. Intotdeauna produsele realizate manual vor fi apreciate si va vor ajuta sa oferiti ceva special, un cadou aparte care nu se gaseste in orice raft de magazin.

Si pentru ca ne dorim ca, prin intermediul acestui site, tot mai multi dintre noi sa intram in contact cu produsele romanesti de calitate, va oferim voua, producatorilor, posibilitatea sa va faceti cunoscuti atat dvs. cat si produsele dvs. http://www.tuicadeprune.ro/banner_exchange/

© Copyright 2000 - 2024 - BTC Glass Design.
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania