BTC Glass Design Bine ati venit pe siteul Grupului BTC
BTC Oferta
Produse
 Articole decorative
 Industria vinului
 Sticlarie de laborator

Hr
Hr
TelVerde
Home - Bine ati venit!BTC GLASS DESIGN - societate infiintata in anul 2000, cu sediul in Bucuresti, specializata in productia de articole decorative din sticla termorezistenta, prelucrate manual conform standardului ISO 9001. Lucram in special dupa designul si schitele propuse de client, asigurand exclusivitatea solicitata, dar oferim si o gama variata de modele proprii.

Misiunea noastra este de a oferi produse de cea mai buna calitate si care sa corespunda in totalitate exigentelor clientilor nostri. Suntem determinati sa tratam fiecare comanda cu onestitate, corectitudine si profesionalism, precum si sa oferim consultanta in alegerea si designul produselor solicitate. Am inteles ca satisfactia pe termen lung a clientilor depinde de capacitatea noastra de a mentine o echipa bine instruita care sa ofere suportul necesar finalizarii la timp si in cele mai bune conditii a oricarei comenzi.

Ne indeplinim toate obligatiile asumate cu initiativa si creativitate, tinand cont de interesele partenerilor nostri, fiind de fiecare data deschisi pentru dezvoltarea unui parteneriat comercial durabil. Ne respectam concurenta, adoptand o deontologie corecta in afaceri.

Din anul 2004, ca urmare a progreselor inregistrate, societatea noastra a reusit implementarea Sistemului de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2001.

Principalele noastre obiective de management sunt:
CALITATE TOTALA, LIVRARI IN TIMP, COSTURI MINIME.

 

© Copyright 2000 - 2024 - BTC Glass Design.
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania