BTC Glass Design Bine ati venit pe siteul Grupului BTC
BTC Oferta
Produse
 Articole decorative
 Industria vinului
 Sticlarie de laborator

Hr
Hr
TelVerde
Articole din presaArticole din presa cu si despre echipa BTC GLASS DESIGN.


"Arta in sticla"
Gandul, 16 Februarie 2007

Dorin lucreaza la boii care vor "trage" la carul romanesc. Isi pune ochelarii de protectie, ia tubul de sticla si il tine cateva zeci de secunde la flacara, pana se inmoaie. Apoi incepe sa-l suceasca pe toate partile, sa traga de el. Desprinde o bucata si sufla in ea printr-o teava. Numai el stie cum sufla, dar din ea iese corpul. Pe el lipeste patru tuburi de diametru mai mic si verifica daca animalul sta in picioare. Dorin e sticlar de 14 ani. Spune ca meseria asta se invata foarte greu; a facut trei ani doar practica. (Citeste mai mult...) 

"In cuptoarele sticlarilor se modeleaza marje de profit de peste 50%"
Ziarul Financiar, 04 Septembrie 2006

O alta companie care activeaza in domeniul sticlariei decorative este BTC Glass Design. "Societatea noastra a luat nastere in 2000, dar afacerea propriu-zisa s-a dezvoltat incepand cu 2002, cand am inceput sa producem efectiv articole decorative, lucrate manual", a declarat Marin Mereuta, import-export manager al BTC Glass Design.
Compania bucuresteana detine in prezent o gama variata de produse, de la colectia de butelii fantezie (sticle speciale pentru bauturi rafinate), de diverse forme si modele create dupa schitele si designul propus de client, la articole de design interior, lampite pentru ulei parfumat, sfesnice, suporturi de lumanari. (Citeste mai mult...)

"Publicitatea mereu surprinzatoare"
Business Magazin, 13-19 Octombrie 2004

STICLA CARE NU SE UITA.
Micile atentii pe care companiile le ofera clientilor de sarbatori sau la diferite evenimente pot deveni un cadou pe care destinatarul sa-si  doreasca  sa-l revada si la doua zile dupa ce l-a primit. O astfel de idee vine de la compania BTC Glass Design care propune cadouri business si obiecte promotionale din sticla.  (Citeste mai mult...)

 

PREZENTARE PRODUSE IN REVISTA "Caffe and Bar" nr.3/2009

 

Interviu Marin Mereuta - Btc Glass Design

© Copyright 2000 - 2021 - BTC Glass Design.
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania