BTC Glass Design Bine ati venit pe siteul Grupului BTC
BTC Oferta
Produse
 Articole decorative
 Industria vinului
 Sticlarie de laborator

Hr
Hr
TelVerde
Cutii VinCutiiVin.ro -un magazin online ce va ofera o colectie de cutii, atat simple, din lemn natur, cat si de lux, cu un finisaj exceptional, pentru una sau doua sticle de vin.  Aceste ambalaje deosebite, reutilizabile, realizate din materiale ecologice, va ofera sansa oferirii unui vin de calitate - un cadou clasic pentru orice ocazie - intr-o noua prezentare.

In orice moment, cu orice ocazie, aceste "cutii de zestre" pot ascunde adevarate valori ce asteapta sa fie cutii pentru sticle de vindescoperite. Orice vin de colectie, orice vin de calitate, trebuie respectat si oferit intr-o maniera aparte. La o intalnire de afaceri, la ocazii festive puteti recompensa aceste momente prin rafinament si stil.

Fie ca este vorba de o cutie de lemn simpla sau de una eleganta, incluzand si accesorii de vin, orice sticla oferita va cuceri aprecierea si respectul celui ce primeste acest cadou, indiferent de ocazie. Oferit in cutia potrivita, vinul isi dezvaluie intreaga sa valoare.

Dorinta noastra este punerea in valoare a oricarui vin de calitate prin legatura creata intre cutie si sticla de vin, astfel ‘Totul' devine un cadou select pentru persoana iubita, pentru prieteni, pentru partenerii dumneavoastra de afaceri.

Fie si doar din ratiuni de rafinament al prezentarii cadoului,

Fiecare vin isi merita cutia sa!

cutii vinSite-ul CutiiVin.ro este structurat in categorii tematice, permitand o navigare usoara in vederea alegerii produsului potrivit, comanda putand fi finalizata intr-un timp foarte scurt, parcurgandu-se cativa pasi simpli. Inregistrandu-va pe site-ul CutiiVin.ro, puteti beneficia de ofertele speciale si promotiile organizate in mod frecvent.

Pentru mai multe informatii si comenzi va rugam sa vizitati site-ul sursa:  www.cutiivin.ro

© Copyright 2000 - 2024 - BTC Glass Design.
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania