BTC Glass Design Bine ati venit pe siteul Grupului BTC
BTC Oferta
Produse
 Articole decorative
 Industria vinului
 Sticlarie de laborator

Hr
Hr
TelVerde
Accesorii VinAccesoriiVin.ro - un magazin on-line specializat, ce va ofera o gama completa de accesorii pentru servirea vinului.

accesorii vinVinul reprezinta o veritabila componenta culturala a societatii noastre, un formidabil pretext pentru convivialitate. Intentia site-ului este de a-i oferi consumatorului modern posibilitatea de a trai din plin pasiunea pentru œnologie, coroborand modul de viata contemporan cu traditia milenara a servirii vinului.

Colectia de accesorii de vin prezentate pe site se îmbogateste neincetat cu produse ce vin in intampinarea atat a cerintelor amatorilor, cat si a exigentelor Connaisseur-ilor. Astfel, de la simple tirbusoane, la pompe de vidare si desfacatoare profesionale, gama noastra de produse încearca sa mentina cultura servirii vinului tanara, accesibila,... contemporana!

Conceptul nostru este unul simplu: de a asocia nobletea materialelor (sticla, metal, lemn) si calitatea functionala într-un design desavarsit.

Misiunea noastra este de a insufla clientilor si partenerilor placerea de a face un altfel de cadou, de a descoperi bucuria servirii unui vin de calitate, utilizand accesorii de calitate.
                Stim ca va veti dori toate produsele din acest magazin virtual, dar rostul lor este sa va cucereasca si sa va fie de folos pe rand, unul cate unul.

Structurat pe categorii de produse pentru o navigare facila, site-ul va ofera o multime de accesorii clasice, acceosrii vinuricat si ultimile noutati din domeniul oenologiei: Termometrul wirelles, Inelul metalic, Picuratorul, Desfacatorul, Taietorul de capison sau Suportul pentru Sticle si pahare, cu ajutorul carora veti descoperi cu adevarat Vinul ca Arta si Ritual.

Folosindu-le puteti decide mai bine cum se savureaza cu adevarat Vinul - O Idee, Un Concept, O Aroma, Un Drum, O Legenda.
Prin simplitatea si functionalitatea acestor accesorii, speram sa va ajutam sa descoperiti placerea savurarii unui vin de calitate intr-o companie reusita!

Creandu-va un cont pe site-ul AccesoriiVin.ro, puteti beneficia de ofertele speciale si promotiile organizate in mod frecvent.

Vizitati site-ul www.accesoriivin.ro pentru mai multe informatii si comenzi.

© Copyright 2000 - 2021 - BTC Glass Design.
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania