BTC Glass Design Bine ati venit pe siteul Grupului BTC
BTC Oferta
Produse
 Articole decorative
 Industria vinului
 Sticlarie de laborator

Hr
Hr
TelVerde
Sticlarie Laboratorsticlarie laboratorSticlarie Laborator este un site destinat celor care utilizeaza diverse aparate  si componente din sticla termorezistenta (vase, baloane, tuburi, baghte, tuburi de nivel). Tehnic, aceasta sticla se numeste sticla borosilicata datorita continutului ridicat in oxid de bor, ceea ce ii confera acesteia o serie de proprietati deosebite fata de sticla obisnuita (silico-calco-sodica), fiind practic sticla cu cele mai bune proprietati fizice si chimice. Pyrex, Schott, Simax, sunt alte denumiri sub care puteti regasi aceasta sticla.

Domeniile de utilizare a sticlei borosilicate (termorezistente) sunt foarte variate: Ind. Chimica, Ind. Farmaceutica, Ind Vinului, laboratoare de chimie si biochimie din scoli si spitale, laboratoare de analiza din toate domeniile de activitate, laboratoare de cercetare stiintifica, uz casnic.

Gama noastra de produse este un vasta, puteti gasi: aparatura negradata conform standardelor in vigoare dar si conform cerintelor si schitelor clientului, eprubete, pahare Berzelius, pahare Erlenmeyer, balone cu fund plat sau rotund, baloane Engler, baloane vascozimetru, picnometre, refrigerente cu bule, Liebig, cu serpentina, pipete, palnii simple, palnii de separare, trompa apa, canule,  instilatoare, tuburi nivel, baloane cu fund rotund cu mai multe gaturi rodate, vase spalatoare gaze diverse capacitati si forme constructive. Pentru fiecare produs va oferim in functie de necesitati forma si capacitatea dorita. Utilizam slifuri de calitate, import Germania, cu dimensiuni conform specificatiilor tehnice din standardele existente, sau in functie de cerinte, alonje, tuburi de legatura, robineti, bule de siguranta (Kjeldahl), etc.

De asemenea oferim o gama larga de aparate: aparate extractie tip Soxhlet, aparate Kipp diverse capacitati, sticla labaparate distilat apa, aparat pentru determinarea arseniu, aparat pentru determinarea cianurilor, aparat pentru determinarea hidroxidului de sodiu, aparat pentru determinarea punctului de topire, aparat Parnas-Wagner, etc.

Pentru industria vinului oferim o gama larga de aparate si produse: aparat pentru determinarea dioxidului de sulf, aparat pentru determinarea acizilor volatili, aparat pentru determinarea continutului de alcool prin distilare, palnie fermentare vin, sonda prelevare probe de vin sau de distilate, aeratoare vin diverse forme, carafe vin, diferite sticle ornamentale atat pentru vin cat si pentru distilate, etc. De asemenea comercializam: ALCOTEST - aparat electronic de masurare a continutul de alcool etilic (% volum) in doua domenii de masura: 0-15% si 35-50%; EBULIOMETRU ELECTRONIC destinat determinarii express a continutului de alcool etilic in vin.

Firma noastra executa reparatii sau modificari ale aparatelor din sticla cumparate anterior, prin aceasta aducand economii insemnate beneficiarilor nostri.

Pentru detalii suplimentare despre produsele, gama de reparatii pe care le executam si comenzi va rugam sa accesati www.sticlarielaborator.eu

© Copyright 2000 - 2024 - BTC Glass Design.
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania